Tour Culinair

Rode Wolk heeft van haar hobby een groeiende bedrijfstak gemaakt en laat zien dat lekker en verantwoord eten heel goed samen gaan met sportief bezig zijn in de natuur.

Door culinaire fietstochten te organiseren komen sportief bezig zijn en heerlijk eten samen. Al jaren organiseert Rode Wolk Tour Culinair Groene Vallei; een fietstocht in het buitengebied. De fietsers krijgen een geheel verzorgde dag uit. De route wordt uitgezet, men krijgt een gedetailleerde routebeschrijving, een rugzak met versnaperingen, een heerlijke proeverij van plaatselijke producten op verrassende locaties onderweg en als afsluiting een uitgebreide lunch.

Deze tocht is geschikt voor iedereen die gewend is om een stuk te fietsen; de route is zo’n 45 km lang.

Bedrijfsuitje

Culinaire fietstochten heeft Rode Wolk inmiddels ook voor (heel) grote en kleine groepen georganiseerd. Voor de Rabobank Gelderse Vallei heeft Rode Wolk voor 900 leden van de bank 3 routes uit mogen zetten; 10, 25 en 45 kilometer over de Veluwe fietsen met onderweg ook heerlijke versnaperingen en een goed gevulde rugzak voor de grote eters.

Privé feestje

Rode Wolk mag ook graag voor jouw familiefeest een passende fietstocht organiseren. De tocht wordt aangepast aan het gezelschap, de wensen en eisen van de klant en met een grote eigen inbreng zal het gezelschap een onvergetelijke dag beleven.

Hoe leuk is het om met de familie een mooie tocht te fietsen, een lekkere lunch te nuttigen, onderweg een grappige activiteit (denk aan boerengolf, o.i.d.) te doen en af te sluiten met een diner? Voor een schappelijke prijs is de hele dag georganiseerd en verzorgd, je hoeft alleen maar te fietsen, te eten en te genieten.

Vraag vrijblijvend advies of een kostenindicatie