Tijd voor actie!

De lockdown duurt voort en door de avondklok blijven we nog meer uren zitten en ontspannen. Mede door de korte dagen en het thuiswerken blijven we veel binnen met gevolg dat we te weinig daglicht – waar de belangrijke vitamine D in zit – krijgen, ons neerslachtig voelen en waardoor de kilo’s niet meer vanzelfsprekend verbrand worden.

En dat terwijl juist bewegen, met name buiten, zorgt voor een betere weerstand, de aanmaak van vitamine D en een blij en tevreden gevoel geeft. En laat deze 3 dingen nu juist heel belangrijk zijn in deze tijd met een zeer besmettelijk virus dat rondwaart.

Hoe was het ook weer?

Voorheen waren we druk in de weer; stonden op tijd op, ontbeten gezonder en met aandacht, moesten rennen en vliegen om op tijd op het werk te komen, tijdens het werk liepen we met collega’s naar het koffieapparaat, liepen tussen de middag standaard een rondje, aten een gezonde lunch en na het werk en een gezond diner gingen we naar de sportschool, de sportclub, liepen we hard met een maatje, fietsten we door het bos en in het weekend gingen we met mooi weer lekker zwemmen.

Nu is het anders...

Nu ziet alles er anders uit; je gaat met een broodje in de hand je eerste meeting in, met je joggingbroek (want dat zit zo lekker) en een mooie blouse (want dat smoelt goed tijdens een call) zit je uren achter je computer, je vergeet een karaf water op je bureau te zetten, luncht lekker uitgebreid met vaak ongezonde producten en na een makkelijke maaltijd plof je ’s avonds op de bank om nog een rondje te zappen en stapt met een moe hoofd het bed in. Je voelt je eenzaam, neerslachtig en de kilo’s komen er langzaam maar zeker aan….

Het is nu echt tijd voor actie!

Dat hebben we maanden gedaan en onszelf gegund en toegelaten maar nu is het tijd voor actie!!! Kom uit je bureau stoel, stap achter je laptop vandaan en ga naar buiten!
Verbrand die corona-kilo’s, werk aan je conditie en adem frisse lucht in.

Laat je door mij helpen

Ik kan je helpen om weer gemotiveerd te beginnen met bewegen. Met de speciale Lockdown Aanbieding help ik je in no-time je plezier in sporten te (her)vinden, de kilo’s te verbranden, je conditie te verbeteren en je een blijer mens te maken.

Ik train je 1-op-1

Trainen in groepsverband is niet toegestaan maar ik mag wel 1-op-1 en 1-op-2 trainingen in de buitenlucht geven. Neem een maatje mee en kom samen lekker bewegen op jouw niveau en we werken aan jouw doelen. 

Of je nu wilt afvallen, je conditie opbouwen, in shape komen, sterker worden of alles tegelijk ik zorg dat je je doelen haalt. Door de aangepaste en op maat gemaakte trainingen motiveer ik je om elke keer weer met veel zin te komen trainen.

We trainen hard maar wel met een glimlach en plezier, de fun-factor is een belangrijk onderdeel van de training. Op die manier maak je je hoofd leeg en werk je aan een gezond lichaam. Na een paar weken zul je al resultaat ervaren.

Maak een afspraak

Maak eens een afspraak voor een korte proeftraining en onderzoek wat het beste bij je past. Van powerwalk = stevig wandelen met oefeningen onderweg tot gladiator = hoge intensiteit training en alles waar daar tussen zit bieden we aan. Er zit altijd een training voor jou bij. Doordat de trainingen op maat zijn en zeer gevarieerd zul je je nooit vervelen of tegen te training opzien, ik verras je altijd met een goede, leuke en verantwoorde training.

Speciale Lockdown Aanbieding

Bekijk de Lockdown Aanbieding en maak een afspraak.


Andere Blogs

De Sport Compagnie

De Sport Compagnie
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}