Eventmanagement

Rode Wolk staat garant voor een mooi, verrassend, leuk, gezellig of krachtig evenement.

Door goed naar jouw wensen en eisen te luisteren en die te vertalen in een passend event creëren we een onvergetelijke beleving. Alle stappen worden in overleg met de klant uitgevoerd zodat je altijd betrokken blijft bij de organisatie zonder daar zelf veel tijd in te stoppen. Rode Wolk neemt veel werk uit handen en zorgt dat een evenement vlekkeloos verloopt.

Voor de organisatie van een evenement zijn veel dingen nodig; er moet een plan gemaakt worden, een (tijds)planning, financieel overzicht, er moeten diensten en artikelen ingekocht worden, een draaiboek gemaakt voor de opbouw maar ook voor de dag(en) zelf, de (eventuele) medewerkers of vrijwilligers moeten gebriefd worden, verslagen maken van de vergaderingen die geweest zijn, en zo nog duizend en 1 zaken.

Al deze zaken neemt Rode Wolk voor haar rekening, zij denkt mee, draagt ideeën aan en luistert vooral naar haar klant.

Evenementenbegeleider

Heb je een evenement zelf georganiseerd maar kan je hulp gebruiken van een professional op de dag(en) van het event? Ook dan is Rode Wolk inzetbaar.


Tijdens een door jou georganiseerd event kan Rode Wolk de dag begeleiden, medewerkers aansturen en de klanten ontvangen. Door de ruime ervaring en de hands-on mentaliteit kan Rode Wolk ook ondersteunen in de catering, helpen bij de opbouw, het opleveren van het evenement, leveren van hospitality diensten en aan het einde van het evenement zorgen dat alles weer netjes afgebroken, opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Rode Wolk is op alle vlakken inzetbaar!

Vraag vrijblijvend advies of een kostenindicatie