Eventmanagement

Rode Wolk staat garant voor een mooi, verrassend, leuk, gezellig of krachtig evenement.

Door goed naar uw wensen en eisen te luisteren en die te vertalen in een passend event krijgt u wat het verdient en zelfs meer. Alle stappen worden in overleg met u uitgevoerd zodat u altijd betrokken blijft bij de organisatie zonder daar zelf veel tijd in te stoppen. Rode Wolk neemt veel werk uit handen en zorgt dat een evenement vlekkeloos verloopt.

Voor de organisatie van een evenement zijn veel dingen nodig; er moet een plan gemaakt worden, een (tijds)planning, financieel overzicht, er moeten diensten en artikelen ingekocht worden, een draaiboek gemaakt voor de opbouw maar ook voor de dag(en) zelf, de (eventuele) medewerkers of vrijwilligers moeten gebriefd worden, verslagen maken van de vergaderingen die geweest zijn, en zo nog duizend en 1 zaken. Al deze zaken neemt Rode Wolk voor haar rekening, zij denkt mee, draagt ideeën aan en luistert vooral naar u.

Evenementenbegeleider

Heeft u een evenement zelf georganiseerd maar kunt u hulp gebruiken van een professional op de dag(en) van het event? Ook dan is Rode Wolk inzetbaar.

Tijdens een door u georganiseerd event kan Rode Wolk de dag begeleiden, medewerkers aansturen en de klanten ontvangen. Door de ruime ervaring en de hands-on mentaliteit kan Rode Wolk ook ondersteunen in de catering, helpen bij de opbouw, het opleveren van het evenement en aan het einde van het evenement zorgen dat alles weer netjes afgebroken, opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Rode Wolk is op alle vlakken inzetbaar!

Vraag vrijblijvend advies of een kostenindicatie