Sport Events

Door een jarenlange ervaring als sportinstructeur is Rode Wolk inzetbaar om uw event op te zwepen of wakker te schudden.

Stel: U zit de hele dag in vergadering of luistert al uren naar een boeiende spreker en uw gedachte dwalen wat af. Of na de lunch heeft u last van de bekende middagdip, dan is een sport- of dansworkshop een prima manier om de boel weer op scherp te zetten.

Grote en kleine groepen

Rode Wolk geeft voor grote maar ook kleine groepen een sportieve workshop die past bij het gezelschap. Hoe lang de workshop duurt bepaalt u zelf. U kunt kiezen voor een power kwartier of juist een wat rustiger uurtje om even de gedachten te verzetten. De vorm kiest u zelf, de mogelijkheden zijn legio. Denk aan een uurtje pilates, een kwartier uitbundig bewegen, een dansworkshop waarbij u een (eenvoudige) choreografie leert. Ook de stijl bepaalt u zelf; latin, disco, tropisch, house, jazz.

In overleg is alles mogelijk!

Sportinstructeur

Rode Wolk is ook inzetbaar als sportinstucteur. Bodyshape, pilates, steps, ouderwets aerobic of een power hour. En sinds kort is Noëlle een gecertificeerde gladiatortrainer en geeft The Gladiator Workouts® Spartacus, Maximus en Titus. Tevens gaat ze een verdiepingsopleiding op het gebied van Pilates volgen. In de regio is Noëlle al vaak te zien als sportinstructeur.

Zoekt u een vervanger doordat er een zieke is of een medewerker gaat op vakantie dan is Noëlle inzetbaar als invaller. Elke les is maatwerk en de les wordt aangepast op de groep die de les ontvangt, daarbij wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van de sportschool maar ook met eventuele blessures of wensen van de klanten. Wij geven enkel freestyle lessen zodat we flexibel zijn en direct kunnen schakelen als de groep daar om vraagt.

Persoonlijke aanpak en een grote dosis humor zijn het handelsmerk van De Sport Compagnie!

Vraag vrijblijvend advies of een kostenindicatie